Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Håll tungan rätt i mun

Boka golfresan: Tips & Tricks

Senast ändrad 28 Oktober 2010

Norwegian Boeing 737
Norwegian Boeing 737 [Foto: Hans Olav Nyborg]

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.

Du behöver flyg, hotell, och hyrbil. Boka i rätt ordning så att allt faller på plats.

1. Börja med att söka efter flyg. Använd lågpriskartan (öppnas i ny flik) för att se vilka bolag som flyger till din destination. Gå till respektive bolags hemsida och sök flyg på de datum du önskar – men boka inte – lämna webbsidan öppen. Gör så för alla flygbolag som flyger på sträckan. Glöm inte att titta på avgifterna för golfbag.

2. Sök efter hotell på vår bokningssida (öppnas i ny flik). Här kan du boka hotellen direkt, för det går lätt att avboka om du inte får det flyg du vill ha.

3. Gå tillbaks till flygbokningen, och fyll i detaljerna och boka. Nu har du både flyg och hotell, bara hyrbil kvar.

4. Boka hyrbil på vår bokningssida (öppnas i ny flik). Det är nästan alltid billigare att boka från Sverige än det är på plats, framförallt om du vill hämta bilen direkt på flygplatsen.

Klart! Bara att boka tee times på klubbarna.

Det kan låta krångligt, men om du har lite tid är det inte så svårt.

Bo Sjösten

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn

Om författaren

Bo Sjösten - Medelgolfare. Lite av en tekniknörd. Gillar att resa. Min golfambition sattes lite indirekt av pron på hemmaklubben. ”Det gäller att inte se ut som en påse nötter” sa han. Det var bara han och jag närvarande…. Jag jobbar på saken.

Bo Sjösten's photo

Bo Sjösten har skrivit 809 inlägg.

Kategorier

Resor