Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Bilar och motorbuller stör spelet

Pestana Beloura Golf

Om det inte vore för motorbullret, flygplansbullret och de ständigt genomkorsande villagatorna så skulle jag säga: Tja, varför inte. Pestana Beloura är en trevlig bana, kanske mest för den med högt handicap.

Pestana Beloura Golf
Antal hål 18
Adress Rua das Sesmarias, 3,  Quinta da Beloura ,  2710-692  Sintra,  Portugal
Hemsida www.pestanagolf.com/
Email beloura.reservas@pestana.com
Telefon Reception +351 21 910 63 50

Pestana Beloura är en av sju banor bara några mil väster om Lissabon och med Sintrabergen som läcker fond. Här har den amerikanske banarkitekten Rocky Roquemore fått till uppgift att skapa en golfbana nästan mitt inne i ett stort villaområde.

Racerbana stör

Det är självklart inte särskilt lätt och förutom problemen att lägga ut hålen mellan husen så kommer banan automatiskt att störas av motorbuller. Tyvärr är det ganska besvärligt just vid Pestana Beloura där en racerbana för F3-bilar ligger inte så långt bort medan flygplanen på ett sportflygfält på andra sidan golfbanan spär på oljudet.

Visserligen skyddas banan av över 40 000 eukalyptusträd, ekar, tallar och palmer medan stora buskage med magnolia och andra exotiska blommor gör sitt till för att blidka golfaren. Men hur betagande detta än är så är det trots allt golfen som ska vara huvudsaken.

Bra träning

Jag skulle klassa banan som ganska skaplig för den höghandikappare som vill träna sitt spel innan hen ger sig ut på mästerskasbanorna i grannskapet.

 

Banor

Pestana Beloura Golf har 18 hål, par 72 och är 5 573 meter från gul tee. Från röd tee mäter banan 5 173 meter.

Betyg för Pestana Beloura Golf

Har du spelat banan? Sätt ditt eget betyg på Pestana Beloura Golf.


Karta och satellitbild
Medlemsbetyg

Sätt betyg på Pestana Beloura Golf


Service på Pestana Beloura Golf


Rekommendera artikeln

del.icio.us Favicon Digg Favicon Facebook Favicon LinkedIn Favicon