Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Friskis&Svettis nysatsar

Vinterträning för golfare

Senast ändrad 20 Januari 2010

Nu startar Friskis&Svettis Stockholm vinterträning för golfare. Ett program med föreläsningar och fysisk träning drar igång sjätte februari och pågår fram till söndagen den nionde maj.

Då inbjuds alla deltagare till en tävling på International GC, Arlanda.

Träningen, som fått namnet Formtoppen Golf, genomförs i två perioder med omväxlande föreläsningar om golfteknik, träningslära, kost och mental träning till aktiv träning med svinganalys, personligt träningsprogram och gruppträning.

Anmälan ska göras senast 20 januari på Friskis&Svettis hemsida, sthlm.friskissvettis.se och priset är 3 900 kronor till 4 500 kronor beroende på vilket träningskort man har.

Gösta Elmquist

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Gösta Elmquist - Journalist, sedan tio år med inriktning på golf. Har spelat banor i Sydostasien, Afrika, Karibien och Europa upp till norr om polcirkeln. Gillar allt från links- till parkbanor. Inga krav på mig själv att bli singelhandikappare...

Gösta Elmquist har skrivit 47 inlägg.