Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

3 metersputt? Den är klar!

Spela som en kung

Senast ändrad 01 Juni 2010

Foto: Bo Sjösten [Större bildspel]

Efter dagens golfrundor satt vi vid poolen och letade efter golfbanorna vi spelat med hjälp av Googles satellitbilder på våra iPhones. ”Var det verkligen den här banan vi spelade idag? Klubbhuset ser väldigt stort ut…”

Vi var i Agadir i södra Marocko.

Marocko har i mångt och mycket undsluppit den globala recessionen, även om en del projekt med finansiering utifrån blivit fördröjda. Ett exempel på ett sådant projekt är XZY, en kuststräcka strax norr om Agadir. Här planerade amerikanska intressen att bygga en lyxresort med ett flertal hotell och golfbanor. När krisen slog till drog man åt bromsen och projektet hamnade i träda. Nu har marockanska staten tagit över, och projektet är i full gång igen.

Bo Sjösten

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Bo Sjösten - Medelgolfare. Lite av en tekniknörd. Gillar att resa. Min golfambition sattes lite indirekt av pron på hemmaklubben. ”Det gäller att inte se ut som en påse nötter” sa han. Det var bara han och jag närvarande…. Jag jobbar på saken.

Bo Sjösten's photo

Bo Sjösten har skrivit 809 inlägg.