Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Peter Hanson på Sturup Park

Nordea Tour träning för US Open

Senast ändrad 08 Juni 2010

Den 17 juni slår Peter Hanson ut i US Open. Förberedelser? Nordea Tour-tävling på Sturup Park…

När Peter Hanson i vintras bestämde sig för att inte bara vara värd för utan också själv spela Sturup Park Masters hosted by Peter Hanson var han inte inne i vare sig Memorial Tournament eller US Open. Därför prickade han för Sturup Park (10-12 juni) i spelschemat.

- Klart att man vill spela sin egen tävling, sa Peter Hanson.

Men i och med europatoursegern på Mallorca nyligen hoppade Peter upp till en topp 50-plats på världsrankingen och starttider fanns plötsligt bokade på både Muirfield Village (Memorial 3-6 juni) och Pebble Beach (US Open 17-20 juni).

- Jag tänkte igenom situationen men bestämde mig ändå för att åka hem och stå fast vid mitt löfte att spela på hemmabanan, säger Peter Hanson.

Direkt efter avslutat spel sätter han sig på ett plan till Kalifornien, nio tidszoner bort.

- Genom att Sturup Park-tävlingen avslutas på lördag ska det kunna fungera. Om det går som jag tänkt mig är jag framme i San Fransisco söndag kväll och då har jag några inspelningsdagar på mig inför US Open.

Det intensiva tävlandet och resandet under dessa veckor borde rimligtvis betyda att Peter Hanson försämrar sina möjligheter att vara på topp i US Open.

- Nja, jag vill inte se det så. Det kanske inte är de optimala förberedelserna men jag får ta Sturup Park som ett tillfälle att slipa majorformen.

Gösta Elmquist

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Gösta Elmquist - Journalist, sedan tio år med inriktning på golf. Har spelat banor i Sydostasien, Afrika, Karibien och Europa upp till norr om polcirkeln. Gillar allt från links- till parkbanor. Inga krav på mig själv att bli singelhandikappare...

Gösta Elmquist har skrivit 47 inlägg.