Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Rikard klarade kvalet

Mobil sajt för Rikard i US Open

Senast ändrad 08 Juni 2010

Den svenske golftalangen Rikard Karlberg som klarade kvalet till US Open nästa vecka blir förste svenske storspelaren med en egen mobil sajt.

Den 23-årige göteborgaren, tog sig till US Open via särspel i kvalet på Walton Heath i södra London. Nu har han en mobil hemsida, http://m.rikardgolf.com, där man bland annat kan läsa mer om Rikards resultat, följa hans blogg och hans förberedelser på väg mot världstoppen.

Rikard Karlberg är därmed den femte svensk som har kvalificerat sig till US Open i år. De andra är Mathias Grönberg, Peter Hanson, Robert Karlsson och Henrik Stenson. US Open spelas på Pebble Beach med start torsdagen den 17 juni.

Däremot lyckades inte Daniel Chopra och Richard S Johnson i sina kval. Chopra, som kvalade i Springfield, Ohio, var två slag ifrån en plats. Johnson drog sig ur kvaltävlingen i Memphis efter en inledande 71:a.

Gösta Elmquist

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Gösta Elmquist - Journalist, sedan tio år med inriktning på golf. Har spelat banor i Sydostasien, Afrika, Karibien och Europa upp till norr om polcirkeln. Gillar allt från links- till parkbanor. Inga krav på mig själv att bli singelhandikappare...

Gösta Elmquist har skrivit 47 inlägg.