Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Kryssning med Azamara Club Cruises

Kombinera kryssning och golf

Senast ändrad 17 April 2011

Sardinien, Azamara Quest
Azamara Quest på redden utanför Sardinien. [Foto: Bo Sjösten]

Azamara Club Cruises samarbetar med PerryGolf och erbjuder kryssnings- och golfentusiaster möjligheten att kombinera det bästa av de två världarna: lyxig all inclusive-kryssning med golf på banor av världsklass.

- På golfkryssningarna ges gästerna möjlighet att starta med en golfrunda i avresestaden för att sen njuta av en kväll till havs med fantastiska kulinariska upplevelser och underhållning i toppklass. Morgonen efter vaknar gästerna upp i en ny stad redo för en ny golfrunda på en bana av världsklass, säger Ellen Stebekk, marknadschef för Azamara Club Cruises och RCCL i Norden.

Under kryssningen får gästerna chansen att spela på banor som Old Head och Portmarnock på Irland, Oitavos Dunes i Portugal, Montgomerie Links i Vietnam, Mission Hills i Kina, Four Seasons Provence i Frankrike och Sperone på Korsika, allt beroende på kryssningsrutt.

Alla golfkryssningar startar med en eller två övernattningar på lyxhotell på respektive avresedestinationen. Detta för att gästerna ska kunna värma upp på den lokala banan och möta de andra resenärerna över en middag och välkomstdrink.

Ombord får golfgästerna en egen golf manager från PerryGolf som går igenom alla praktiska detaljer vad gäller allt från reservation av bana till aktiviteter efter golfrundan. Greenfee, hyra av golfbil, transport till och från banan och putsning av golfskor ingår i golfpaketet.

Bo Sjösten

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Bo Sjösten - Medelgolfare. Lite av en tekniknörd. Gillar att resa. Min golfambition sattes lite indirekt av pron på hemmaklubben. ”Det gäller att inte se ut som en påse nötter” sa han. Det var bara han och jag närvarande…. Jag jobbar på saken.

Bo Sjösten's photo

Bo Sjösten har skrivit 809 inlägg.