Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Sigtuna Golf storsatsar med rekordvinster

Halva jorden runt på 7 dagar

Senast ändrad 30 Augusti 2013

En tur på Mälaren eller en resa till Mauritius – allt står på spel när Sigtuna Golf satsar på en annorlunda golfvecka. Halva jorden runt på sju dagar kan det bli.

Det är de sju klubbarna i Sigtuna Golf – Sigtunabygden, Vassunda, Bodaholm, Arlandastad, Tjusta, Skepptuna och Kyssinge – som gör en gemensam storsatsning första veckan i juli. Klubbarna ligger koncentrerade runt Sigtuna. Där finns både skogs- och parkbanor, linksinspirerade banor och mästerskapsbanor bara 17 minuter från Arlanda.

Varje dag mellan 3 och 9 juli hålls en tävling. Först ut är Sigtunabygdens Golfklubb medan avslutningen sker på Kyssinge Golf sju dagar senare.

Spelar man alla sju dagarna kan det ge vinstresor till Turkiet, Mauritius, USA, Waterloo och Björkliden. Plus både helikoptertur och ribbåtstur på Mälaren. Den som orkar spela minst tre av de sju dagarna har dessutom chans till en extravinst – en plats i ProAm-tävlingen på Bro Hof inför Nordea Masters i slutet av juli.

Vill du veta mer så gå in på http://www.sigtunagolf.se.

Gösta Elmquist

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Gösta Elmquist - Journalist, sedan tio år med inriktning på golf. Har spelat banor i Sydostasien, Afrika, Karibien och Europa upp till norr om polcirkeln. Gillar allt från links- till parkbanor. Inga krav på mig själv att bli singelhandikappare...

Gösta Elmquist har skrivit 47 inlägg.