Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Erbjudande från Turkish Airlines

Gratis golfspel i Antalya

Senast ändrad 20 Januari 2010

Lykia Links Golf Club har nyligen utsetts till en av Europas bästa banor och nu kan du som har en biljett från Turkish Airlines i handen spela en runda gratis.

Erbjudandet gäller hela 2010 för alla resor mellan Stockholm och Antalya där minst en av sträckorna flygs med direktflighten mellan Stockholm och Antalya.

Flyger du Business Class erhåller du två greenfeecheckar.

Passagerare ordnar själv med bokning och spel genom att ta kontakt med Lykia Links Golf Club och skall vid bokning och spelstart kunna uppvisa en Turkish Airlines biljett i samma namn.

Turkish Airlines flyger för närvarande direkt till och från Antalya på lördagar. Från och med 31 mars går det två flyg i veckan; onsdagar och lördagar.

Bo Sjösten

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Bo Sjösten - Medelgolfare. Lite av en tekniknörd. Gillar att resa. Min golfambition sattes lite indirekt av pron på hemmaklubben. ”Det gäller att inte se ut som en påse nötter” sa han. Det var bara han och jag närvarande…. Jag jobbar på saken.

Bo Sjösten's photo

Bo Sjösten har skrivit 809 inlägg.