Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Samarbete med Golf Away International

Golfa med Ryanair

Senast ändrad 17 April 2011

Ryanair Boeing 737
Ryanair Boeing 737 [Foto: Bo Sjösten]

Ryanair ingår ett samarbete med Golf Away International för att skapa Ryanair Golf Direct, en golfklubb som erbjuder medlemmarna upptill 50 procents rabatt på några av Europas finaste golfbanor.

Med Ryanair Golf Direct får medlemmarna direkt tillgång till rabatter på över 20 spanska golfbanor via http://www.ryanair.com eller http://www.ryanairgolfdirect.com. Inom de närmsta månaderna kommer även rabatter att erbjudas på golfbanor i Portugal, Kanarieöarna, Irland och Storbritannien.

– Ryanairs samarbete med Golf Away International kombinerar ett lågt pris på flygbiljetten med tillgången till några av Europas bästa golfbanor där passagerarna kan få upp till 50 procents rabatt på greenfeeavgifterna, säger Sinead Finn, Director of Ancillary Revenue på Ryanair.

– Ryanair Golf Direct grundades för att människor ska få möjligheten att spela golf till ett lägre pris under sin semester genom att boka golfbanorna på internet. Vi är glada över vårt samarbete med Ryanair och det här är också en möjlighet för oss att förhandla fram större avtal med ledande golfbanor för att våra medlemmar ska kunna ta del av besparingar på och kring de platser Ryanair flyger till, säger Dermont McArdle, ordförande för Ryanair Golf Direct.

Bo Sjösten

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Bo Sjösten - Medelgolfare. Lite av en tekniknörd. Gillar att resa. Min golfambition sattes lite indirekt av pron på hemmaklubben. ”Det gäller att inte se ut som en påse nötter” sa han. Det var bara han och jag närvarande…. Jag jobbar på saken.

Bo Sjösten's photo

Bo Sjösten har skrivit 809 inlägg.