Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Bro Hof får toppbetyg av ET

Senast ändrad 19 April 2013

Nu kan man andas ut på Bro Hof. Stadium Course har klarat det extrema vinterklimatet förträffligt. I onsdags gav Europatourens chefsgreenkeeper grönt ljus inför mästerskapstävlingarna.

När snön kom i höstas var personalen snabbt ute med snöslungorna. Samtliga greener täcktes också på ett tidigt stadium och det var ett lyckokast.
– Ja, det är en blandning av att både ha tur och stor skicklighet hos personalen. Man vet ju aldrig vilket väder som väntar så det blir en liten chansning. Ibland kan det faktiskt vara bättre att vänta med att täcka greener, men inte så den här gången, säger vd Johan Hagenfeldt, Bro Hof.
För varje dag blir gräset nu allt grönare även om en del fairways ligger lite efter.
– Just nu känns det inte som att vi får några problem med gräset på själva banan. Däremot är jag lite orolig för vad som ska hända när läktarna börjar monteras i början av maj.
Skälet stavas tjäle. Ju mer tjälen tinar, desto sörjigare blir marken som läktarna ska vila på. Svaret på hur det ska gå lär vi få veckorna innan tävlingarna börjar den 30 maj.

Gösta Elmquist

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Gösta Elmquist - Journalist, sedan tio år med inriktning på golf. Har spelat banor i Sydostasien, Afrika, Karibien och Europa upp till norr om polcirkeln. Gillar allt från links- till parkbanor. Inga krav på mig själv att bli singelhandikappare...

Gösta Elmquist har skrivit 47 inlägg.