Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:


Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

Match i entreprenörskap

Bro Hof-skaparen klar för VM-final

Senast ändrad 15 Mars 2010

Bro Hof Slott, klubbhus och restaurang på golfklubben.
Bro Hof Slott, klubbhus och restaurang på golfklubben. [Foto: Bo Sjösten]

Björn Örås, som skapade Sveriges senaste och mest omtalade golfbana, Bro Hof, ska själv tävla. Senare i år representerar han Sverige i VM-matchen i entreprenörskap som avgörs i Monte Carlo.

Örås blev årets svenske entreprenör nyligen när han vann i kamp med åtta konkurrenter vid en ”match” i Blå hallen i Stockholm. Juryn gav den här motiveringen till att välja Örås:

”Björn Örås är entreprenör ända ut i fingerspetsarna. Han såg tidigt möjligheterna i en ny bransch där kunderna erbjöds kompetens på ett flexibelt sätt.  Med uthållighet, engagemang och målmedvetenhet har Björn Örås skapat inte bara ett, utan flera framgångsrika bolag i bemanningsbranschen.”

Det är Ernst&Young som arrangerar den svenska delen av världstävlingen.

Gösta Elmquist

del.icio.us Favicon  del.icio.us Digg Favicon  Digg Facebook Favicon  Facebook LinkedIn Favicon  LinkedIn


Lägg till en kommentar

Det går inte att kommentera detta inlägg.

Om författaren

Gösta Elmquist - Journalist, sedan tio år med inriktning på golf. Har spelat banor i Sydostasien, Afrika, Karibien och Europa upp till norr om polcirkeln. Gillar allt från links- till parkbanor. Inga krav på mig själv att bli singelhandikappare...

Gösta Elmquist har skrivit 47 inlägg.