Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

30 års erfarenhet av golfresor

Ving Golf

Senast ändrad 13 Juni 2010

Ving Golf är Skandinaviens största golfresearrangör med över 30 års erfarenhet av golfresor. På samtliga banor har de garanterade starttider, och på ett flertal har de egna golfvärdar.

Adress Sweden
Hemsida www.vinggolf.se/
Email

info@ving.se

Telefon Reception 0771-995 995

Våra resmål

Ving Golf har golfresor till följande länder:

Cypern
Egypten
Grekland
Irland
Marocko
Malaysia
Mauritius
Portugal
Spanien
Thailand
Tunisien
Turkiet
USA

Nyheter 2008/2009

Florida, Fuerteventura och PortAventura är nyheter hos VingGolf inför säsongen 2008/09. Ving utökar också med två nya resmål i Egypten; Soma Bay och Makadi, och det kommer också att finnas golfvärd på plats. Det blir också ett antal nya banor i Portugal. I dagsläget är Belek i Turkiet den populäraste golfdestinationen.

Till vintern startar Ving direktcharter till Florida. Det nya direktflyget kommer att gå non stop från Arlanda varannan vecka under perioden 27 oktober till 6 april. Flygtiden blir ca 10-11 timmar från dörr till dörr och man landar direkt i Fort Lauderdale som är en “snabbare” flygplats än Miami eftersom den är betydligt mindre.

I Florida erbjuder VingGolf tre golfpaket – två i Fort Lauderdale och ett i Orlando som kan kombineras med varandra. Och vill man se och göra någonting annat mellan rundorna finns mycket att välja mellan.

De två andra nyheterna i årets VingGolfprogram är Fuerteventura och PortAventura. På Fuerteventura erbjuder VingGolf golfpaket på en helt nyöppnad bana på öns södra spets, Jandía Golf Course. Med sitt läge – bara 10 mil från Afrika – har ön ett perfekt golfklimat större delen av året. PortAventura ligger ca en timme söder om Barcelona. Här håller ett riktigt golfmecka på att växa fram. Ving erbjuder greenfeepaket med fritt antal rundor på de tre bästa banorna. Runt hörnet ligger fina stränder och en av Europas största nöjesparker. Många passar naturligtvis också på att kombinera med ett par dagar i Barcelona.

Utöver dessa nyheter utökar VingGolf också i populära Egypten och Portugal med fler banor. I Egypten utökar Ving med två nya resmål; Soma Bay och Makadi, och det kommer också att finnas golfvärd på plats.

Nytt är också en golfrundresa i Hammamet och Tabarka i Tunisien, samt tävlingsveckor på Mallorca och Marocko.

Störst efterfrågan är det på Belek i Turkiet som blivit Europas nya golfmecka. Även Gran Canaria har fått ett bättre utbud. Under senare år har flera nya banor öppnat som ligger nära de populära turistorterna på sydkusten, exempelvis Salobre Golf & Resort, Lopesan Meloneras golf och Anfi Tauro Golf.