Login | Bli medlem | Kontakt | Om Oss Golfjournalen - Reportage, golfresor, och golfguider till golfbanor i hela världen, samt golf nyheter och golf tester

Europas nya golfguide

Välkommen till Golfjournalen. Här hittar du bland annat:Våga resa, våga satsa allt med drivern.

Våga resa – våga spela. Vi har hittat smultronställen där man minst kunnat ana det. Men törs man resa dit?


Norwegian Boeing 737

Väljer du att själv boka din golfresa gäller det att hålla alla bollar i luften så länge som möjligt. Men du kan få en egen personlig golfresa till ett bra pris. Vi guidar dig.


Lågpriskartan

Hitta billigt flyg till din golfdestinaton från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn eller Oslo med hjälp av vår interaktiva lågpriskarta.


 

I Spånga är det konkurrens om utrymmet

Spånga Bollcenter

Senast ändrad 09 Juni 2010

Det märks att golfen har hård konkurrens i Spånga Bollcenter. I samma tältkropp ryms både squash, innebandy, badminton och golf. Golfen är ”lillebror” som fått sin plats längst bort från entrén.

Adress Skogängsvägen 49,  163 41  Spånga,  Sweden
Hemsida www.spangabollcenter.se
Telefon Reception +46-8-760-9550

Det kanske inte är så mycket att klaga på placeringen men som golfare blir jag lätt bortskämd i Stockholm där inomhushallar med golf som specialitet vuxit upp i snabb takt. Där gäller golf och bara golf.

Fria slagytor

Det som talar till Spångas fördel är de fria ytor som skapats kring varje utslagsplats. De 16 utslagsplatserna är uppdelade på två plan. Här är det knappast någon risk att man träffar någon med en viftande driver.

På vägen från och till rangen finns en puttinggreen, något ondulerad och inte helt lätt att tampas med.

Utbudet av golfprylar i receptionen är klart begränsat men det är å andra sidan knappast för att köpa tillbehör som man satsar en timme i Spånga Bollcenter.

I receptionen finns också kaffe och dricka med tilltugg men ingen varm mat. Men slå dig gärna ner i cafeterian en stund. Här är lugnt, välstädat och ganska trivsamt.

Många prisalternativ

En sak att titta lite extra på är prissättningen. Spånga erbjuder inte mindre än sju alternativ, beroende på om du tränar dagtid, kvällstid, strötid eller säsongskontrakt, är pensionär eller ungdom.

Kontraktskunderna får en extra bonus. Tee View, ett företag som jobbar med golfutrustning, erbjuder dem fri besiktning eller utprovning av golfutrustning.

 


Hitta till Spånga Bollcenter